Hej!
Vi vill återigen passa på att tacka för din order och det stöd du visat High 5ive och/eller vårt projekt Låtar För Livet i samarbete med Suicide Zero.

Tyvärr är anledningen till att vi hör av oss ett IT-problem som drabbat vissa ordrar gjorda på från high5ive.se och låtarförlivet.se mellan Januari och början på Maj.
Detta har gjort att om din order/ordar är gjord/gjorda mellan dessa datum har den/dessa aldrig fakturerats/ dragits från ditt kort/konto, beroende på vilket betalsätt du valt.

Felet är nu avhjälpt och ordrarna återaktiverade hos Klarna. Detta innebär att du fått en faktura skriven idag, eller att du fått ett mail från Klarna där de ber dig godkänna återaktiveringen av ordern/ordrarna så att beloppet kan dras från ditt kort/konto.
Detta är alltså inte en ny order utan bara betalningen för den ordern som gjordes hos oss mellan Januari – Maj som aktiverats.

Vi beklagar de olägenheter detta eventuellt medför för dig.
Har du vidare frågor tillexempel vilket datum ordern genomfördes eller vilka produkter den avser hjälper vi såklart dig med detta.
Det är bara att svara på detta mail så återkommer jag med svar så snart som möjligt.

Jag och hela High 5ive Crews vägnar önskar dig en Glad midsommar!