Låtar För Livet

TACK!

Från djupet av våra hjärtan. Utan er hade detta aldrig varit möjligt.

Suicide Zero logo
Silver Sun Studios logo
High 5ive logo
Nickgen logo
Hillstedt logo
Skivfabriken logo
Stuart logo

För ett samhälle utan självmord.

Suicide Zero är en svensk ideell organisation som sedan 2013 arbetar för att radikalt minska självmorden. Varje år tar ungefär 1 500 människor i Sverige sina liv. Det innebär cirka fyra liv varje dag. Självmorden är ett samhällsproblem som kräver stora insatser, men är möjligt att förebygga. Det är för dem vi gör detta.

Suicide Zero logo

PRODUCING | MIXING | MASTERING

Ludvig Ottosson heter hjärnan bakom Silver Sun Studios. De erbjuder tjänster inom recording, producing, songwriting, mixing och mastering.

Silver Sun Studios står för all mix och mastering på albumet.

Silver Sun Studios logo

The future of core - a music family

High 5ive är en oberoende musikargentur och promoter, som arbetar med event, bokningar och management av artister, främst inom alternativ metal, rock och hardcore. High 5ive är också initiativtagare till projektet.

High 5ive logo

Webbyrån för dig som vill nå igenom bruset.

Nickgen heter webbyrån som vi sammarbetar med i majoriteten av våra projekt som kräver hemsida. De är alltid mycket tillmötesgående och besitter stora kunskaper. Här sätter bara fantasin gränserna. Som ni kan se här, på denna sida, som Nickgen skapat.

Nickgen logo

Skylt & dekorföretag beläget i Nykvarn.

Hillstedts är din partner när det kommer till design, dekor, reklam och profilering. Hillstedts gör olika skyltar, banderoller, vepor, foliering av bilen/ bildekor (car wrapping). Dekor till uthyrningsdiskar och till dörrar, samt en mängd annat.

Hillstedt logo

Sveriges snabbaste skivtryckeri.

Skivfabriken trycker och kopierar CD samt DVD på endast 3 arbetsdagar, med egen maskinpark i Falkenberg. De producerar även trycksakerna, omslag och fodral vid behov.

Skivfabriken logo

Reklambyrån och tryckeriet för dig som vill ha kontroll över hela produktionskedjan. ​

Rätt budskap i rätt kanal. STUART är en reklambyrå och ett tryckeri under samma tak. Detta ger en bättre kontroll över produktionskedjan vilket bidrar till deras försklassiga service.

Stuart logo